Julbestyr. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Julbestyr.

Haha, det är alltid samma sak. Jag fantiserar massor om att hålla middagsbjudningar och hur fint jag skulle fixa allting. Sen när väl dagen D kommer och det är dags att hugga i med städning, bakning och allehanda kokande, så sitter jag där och orkar ingenting ungefär. Nånej, ska dricka upp mitt kaffe, få ändan ur stolen och sätta igång här strax. Först på listan blir att diska och ta ut sopor, sen blir det nog några vändor till butiken, för jag klarar inte av att göra en enorm, strategisk lista och veta exakt hur mycket av allt jag behöver köpa på en och samma gång. Börjar med att handla det jag behöver för att baka pepparkascheesecake, saffranskaka och börja på med julskinkan och morotslådan. Bra så!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats