Yoga games! | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Yoga games!

Alltså ni vet inte hur mycket jag vill vara med här!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8MepxK56sMk[/youtube]

På våren blir det “Yoga games travels” med event i New York och på hösten i Frankrike!

Jag har tjuvstartat mitt nyårslöfte för 2015. Dels för att slippa pressen om man misslyckas på direkten efter nyåret, och dels för att jag knappast vill ha fler ursäkter att smaska på bulla, choklad etc. hela denna månad ut.

Mitt nyårslöfte heter “yogaeverydamnday”. Det finns en hashtag på instagram som heter så, om ni vill kolla upp. Jag vill helt enkelt röra på kroppen men också stressa ner och eliminera negativ press. Jag vill möta mej själv inom min ljusblåa yogamattas fyra hörn. Jag vill möta mina känslor, mina tankar och känna hur min kropp mår, varje dag. 

Om det så är ett svettigt 30-60 minuters pass, eller bara 5-10 min då jag sitter med rak rygg i lotusställning och bara blundar och andas, och frågar mej själv dessa tre frågor. Varje dag. Every damn day.

Jag vill jobba på att hålla detta hela januari och februari och sen se hur det känns. Ett 12 månaders engagemang är rätt vidlyftigt, tycker jag. Allt går i perioder för mej, och kanske det är så för alla egentligen. Man måste anpassa sej lite vartefter till vad man orkar med i längden.

Luciadagen var dagen jag startade! Passar rätt bra att börja sin yogaresa på ljusets högtid.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annica

    Har ramlat in i din blogg så det är en del jag undrar. Du har absolut inte skyldighet att svara mej. Hur mår du nu och vad gör du är du mammaledig,sjukledig annat? Du verkar ändå må bra nu. Håller absolut med dej om att man ska gå i terapi om man känner att man behöver. Hellre i god tid men det är lättare sagt än gjort ofta vill man inte erkänna att man mår dåligt och behöver hjälp. Hur kom det sej att du började blogga?

    1. jensku

      jag jobbar 25 h veckor i en matbutik och trivs 🙂 jag drömmer förstås om fast kontrakt då jag nu är istället för någon på deras alterneringsledighet… ännu större dröm skulle såklart vara att få fasta tider också… jobbar både morgnar, kvällar och helger. blir lite knepigt med barn men än så länge är hon ju liten och hennes dagis har flextid alltid utom söndagar. men söndagar har jag en skötare istället. blir knepigare när hon börjar skolan! det kan hända att jag med börjar studera när hon börjar förskolan, bara så jag har dagstider och är ledig för henne på kvällarna. men svårt att säja om jag skulle klara av att studera… får halvpanik vid blotta tanken. jag började blogga 2009 när mina kompisar pratade om sina bloggar. min första blogg är på http://www.tindla.wordpress.com, tror jag. jag hade en blogg mellan den och denna, men den har nestinas pappa, som var admin, raderat! du kan gå till första sidan av denna blogg och läsa om hur det var direkt efter det att jag och nenne kom till larsmo och jag blivit ensamstående.

Annons
stats