He få döga säj. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

He få döga säj.

Tadaa! Här är vår julgran. Igår när allt var klart och det bara var tre rosa bollar kvar att hänga upp, först då kom jag på att vi har ju inga julgransljus. Allt kom jag ihåg utom ljusen. Så de har vi fixat nu och fast man ska för snygghetens skull hänga upp dem först och allt annat sen, så har jag nu bara tryckt dit dom lite hipp som happ nu. O he få no döga.

20141216-211553.jpg   20141216-211653.jpg

Självklart hänger det några cupcakes i granen, och candycanes. Idag har vi annars tagit en skön sovmorgon, varpå vi åt rostat bröd. Sen spelade vi lite på synthen och dansade runt. Sen hade vi vår köttbullsprovning och nu på kvällen har vi deltagit i en pysselkväll/knytkalas med kompisar i Elim kyrkan. Funderar ännu mycket på huruvida vi borde bo kvar i Larsmo eller förflytta oss mot Jakobstad. Känns så tryggt att bara bo kvar i Larsmo, men skulle passa oss bättre att bo i stan utav flera anledningar…

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats