Yogafeelis. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Yogafeelis.

Min kvällsyoga gjorde mej så glad till mods att det röda stearinet jag spillde ut över parkettgolvet enbart fick mej att le och tänka,- “det där blir morgondagens problem det”. Gonatt!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annica

  Tack! Du får absolut publicera min kommentar. Har kommit så långt att jag inte skäms. Skämmas borde vår psykvård som tyvärr inte fungerar alls. Vill bara gråta när jag inte behöver åka längre än till närmaste större stad och ser alla sjuka människor som bara irrar runt utan att få någon som helst hjälp. Speciellt nu i jultid tycker jag problemen är och syns ännu mera än vanligt. Tycker du är modig som är öppen med dina problem! Har också föräldrar och syskon som jag inte vill hänga ut offentligt för mycket.

 2. Annica

  Hittade din blogg av en slump. Är hemma med magsjuka och sitter och slösurffar. Är född 78,sjukpensionär sedan jag var 28 och psykiskt sjuk sedan tonåren. Ja det behövs flera som du som är öppna med sina psykiska problem. Bor i en liten stad,by kan man nog mera kalla det. Själv är jag inte öppen med mina problem. Orkar helt enkelt inte med folks fördomar. Psykisk sjukdom jag förstår inte varför väcker väldigt mycket fördomar. Att vara någorlunda ung och sjukpensionär gör att man får höra alla möjliga konstiga åsikter. Visst finns det unga finlandssvenska psyksjuka men tyvärr tror jag flera tänker som jag man vill inte visa uttåt hur man mår i mitt fall i min lilla by.
   
   
   

  1. jensku

   Hej Annica!

   Jag försökte mejla dej men din mejladdress funkade inte? Här kommer mejlet jag försökte skicka. Säj till om du vill jag ska ta bort våra kommentarer härifrån bloggen och enbart mejla privat!

   “Hej på dej Annica!

   Det här är Jenny. Du skrev en kommentar på min mammablogg. Det var
   modigt av dej att skriva, tycker jag. Jag läste din kommentar och
   tänkte på den under förmiddagen. Men jag har inte godkänt den på
   bloggen, utifall att du inte vill den ska synas publikt så att också
   andra ser den.

   Det gör mej verkligen varm om hjärtat att tänka att någon som kämpar
   med liknande saker som jag får känslan av att inte vara ensam. Jag vet
   hur det känns att inte orka och räcka till, varken fysiskt eller
   mentalt. Och jag vet hur hemskt det är, och hur liten och rädd man kan
   känna sej, när andra slänger sina fördomar på en. Eller inte förstår.

   Jag tror att det starkaste som finns är att våga vara sej själv och
   möta alla fördomar med attityted “precis sån här är jag, och om du
   inte gillar eller förstår så bryr jag mej inte”. För mej finns det en
   stor frihet i att vara såpass “aggressiv” i min ärlighet. Jag är så
   arg och trött på att behöva gömma mej själv och skämmas.

   Du har ingenting att skämmas för Annica. Du är bra precis som du är.
   Människor med sår och skavanker inuti är väldigt mycket vackrare och
   mänskligare än människor med perfekta ytor. Därför är du vacker. Mejla
   mej om du vill, om vad som helst. Jag finns här.

   Kram, Jenny.”

Annons
stats