Festtisdag. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Festtisdag.

Idag blev värsta häftigaste dagen. Jag hade inte hört mitt alarm kl. 8 så en timme senare när jag slog upp mina havsblå studsade jag upp ur sängen. Vi hann frukosta, prata lite och ställa oss till utvecklingssamtal på dagis kl. 10. Hade glömt min lista med Nestinas nerskrivna dagistider i kafferummet på jobbet kvällen innan så jag svishade där förbi med ungen under armen också.

Nestinas egenvårdare sa att hon faktiskt kan allt, men behöver jobba lite på det sociala. Hon är nog social, och kramgo också, hon kramar andras föräldrar också när de hämtar sina barn. Men hon vill gärna bestämma och ta över andras lekar så det blir ofta att hon inte får vara med. Det var intressant för mej att få veta detta för nu kan jag komma på sätt som jag kanske kan hjälpa Nestina med detta. Tror jag ska försöka boka in lite lekträffar med jämnåriga kompisar och börja gå till söndagsskolan med henne till exempel.

11.11 066

Nöjd fröken efter rolig dag ute med mami.

Sen blev det simhall, vietnamesisk lunchrestaurang och Citymarkethandlande för hela slanten. Jag bara älskar att gå in på cittan. Först plockar jag åt mej allt löjligt exotiskt jag ser i frukt,- och grönsakslandet, sen kan jag inte låta bli att allt för många roliga ostar hamnar i vagnen och till sist pekar jag på några bitar färsk fisk jag tacksamt tar emot, inpaketerade i sina vaxpapper. Halvvägs på väg mot kassan vänder jag tillbaka och plockar på mej den ena och andra saken jag vet inte finns i min vanliga matbutik (idag tahini och skyr med blodapelsinsmak). Dit åker pengarna när man är en matnörd, om någon undrar.

Sen åt vi panerad gös med potatis och broccoli till middag,- OMG!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats