Skallad. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Skallad.

Jag har inte hunnit blogga än idag eftersom vi sov så länge på förmiddagen. Efter att ha ätit och klätt på oss gav vi oss iväg till dagis och på jobb. Vi var nog båda lite oroliga under dagen. Vi har ju så länge fått vara hemma och bara gosa med varann och tagit det lugnt. En dryg vecka. Det har nästan varit som en slags semester. Inga krav och ingen stress.

Nenne hade ont i magen under dagen och jag hade ont i huvudet. Kände mej skallad, som att jag stoppat ner huvudet i en snöhög. Och oj, vad jag saknade mitt lilla barn hela tiden på jobbet. Jag bara längtade tills jag fick åka iväg och hämta henne. 

Imorgon ska jag på utvecklingssamtal på dagis. Då får Nestina leka en timme med sina kompisar. Sen har jag lovat henne simhallsbesök, lunch på restaurang och att vi ska handla på Citymarket. Det ska bli roligt!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats