Tvätta katten! | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Tvätta katten!

När lilla grynet somnat kunde viktigt uppdrag: tvätta katten påbörjas. Hon älskar sin lilla tygkatt, som egentligen är en handdocka. Som babys har hon aldrig brytt sej om tuttu (=napp), någon särskild filt eller kramdjur. Sitt första år hos dagmamma och på dagis har hon inte heller varit intresserad av att ha med sej något att gosa med, eller hålla om när hon sover dagssömn. Men sedan ett par veckor tillbaka har kärleken spirat. Hon MÅSTE ha sin “kissi”. Dag och natt.

20141109-230816.jpg

Ganska sött, bortsett från att hon tuggar i sej halva katten väldigt ofta. Eftersom imorgon är första dagen på dagis igen är det knappast bra att ta med sej en bakterihärd full med vattkoppssaliv dit. Inte för att jag vet exakt hur vattkoppor sen smittar, men ändå. Klockan är halv 12 på natten, kissi snurrar runt i maskinen i badrummet och jag slängde igång en diskmaskin när jag ändå var igång. Och nu sitter jag här med en kopp te. God natt på er kära bloggisar!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats