Bodypop Activewear. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Bodypop Activewear.

Det som hjälper mej mest så att jag klarar min vardag som singelmamma är att träna. När jag ännu gjorde praktik och arbetskraftsskolning hade jag tid att gå på gym 3-4 gånger i veckan. Sedan jag fick börja jobba i september har jag blivit rätt besatt av Blogilates, som ni vet. Min idol och female crush Cassey Ho, grundaren av pop pilates och företaget Blogilates, har i höst lanserat sitt klädmärke Bodypop.

bpop2   bpop1

bpop4bpop5

Till julklapp åt mej själv ska jag beställa hem lite träningskläder härifrån! Can’t wait. Det finns mycket fint där, men jag ska vara praktisk och satsa på det jag vet att jag faktiskt behöver och kommer att använda. Därför blir det troligtvis två stycken capri byxor och två träningsbehåar. T-shirts har man alltid något hemma och som tur är behöver man ju inga skor när man bara kör pilates och hemma dessutom.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats