Städfräs. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Städfräs.

Nenne kom hem en 17.30 tiden. Jag, som förvisso bakat grynostkaka och kockat nigeriansk mat och kört den obligatoriska maskinen med disk (men i övrigt spelat absurt mycket Sims), fick plötslig städfräs och möblerade om 3 utav våra 5 rum. Risgrynsgröt har jag kokat också, för det hade dottern beställt kvällen innan, och tvättat kläder har jag.

20141026-185246.jpg

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för de suddiga och lågkvalitativa bilderna. Men något litet ser man i alla fall av hur vårt vardagsrum ser ut, samt hur dottern värmer upp sina kalaskläder inför kommande 3-års dag i december.

20141026-185323.jpg

Datan har jag hittills nyttjat i sängen, i knät sittande i länstol och vid köksbordet. Men nu har det gamla, skrangliga köksbordet fått nytt liv som databord. Nu ska jag mata mitt sockergryn, kanske göra dagens pilatespass, duscha och hoppa i säng. Hoppas ni mår bra ni som tittar in här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. jensku

      tack vännen! känner mej fortfarande ringrostig och svårstartad med bloggandet. de dagar jag jobbar blir det svårt att ta tid att blogga, men jag kommer väl igång sakta men säkert. 🙂

Annons
stats