Söndag. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Söndag.

Klockan är 11 och Nenne har för en stund sedan åkt iväg till vår  stödfamilj för dagen. Jag sitter framför datorn och kikar till sidan på en vacker spegel och bordslampa, som tillhört min mormor. Vi åkte med min mamma och pappa till min mosters för att titta på mormors saker igår. Tanken var att plocka med några minnen att behålla. I slutändan plockade vi alla fyra ganska mycket saker eftersom vi blev ivrigt sentimentala. Nenne stampade glatt runt med en rosa plastpåse och hävde i pussel, godis och små askar. 

pooh

Idag ska jag mest såsa runt här hemma i stickade sockor, mjukisbyxor och en kofta, som tillhört min mommo. Jag saknar henne förfärligt. Och jag önskar att jag hade hälsat på henne med Nestina ungefär 20 gånger mer än vi faktiskt gjorde. 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats