Vila i frid. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Vila i frid.

Idag var Nenne hos min stödfamilj under dagen. Jag fick en kompis på besök och vi kollade New Girl från början, åt lunch och bakade äppelpaj. Efter besöket gick jag för att besöka min mormor, som varit i dåligt skick ett tag. Jag fick världens chock när jag kom in i hennes rum och såg hennes säng övertäckt av ett vitt lakan med en blombukett ovanpå. Ingen hade ringt mej för att tala om att hon somnat in under dagen. 

28.9 005

Mommos armbandsur och vigselringar.

Jag satt i över en timme på en pall i hennes rum och snyftade. Jag ville inte gå därifrån med insikten att hon inte mera finns. Jag har förberett mej mentalt ända sedan i våras, då hon blev dålig, så det kändes mest fint att sitta där och ta farväl. Efter en timme kom min moster och två begravningsmän. Jag väntade utanför rummet då de lade henne i kistan. Sen kom vi in, sjöng en psalm och bad en bön. Hon såg så fridfull ut där hon låg i sin vita kista.

Adjö min underbara mormor. Tack för att du gjorde min barndom vacker!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats