Blogilates. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Blogilates.

Bloggandet tycks gå mäkta trögt! Lite svårt att komma in i vanan igen efter så lång paus. Men lite måste jag nog snabbt uppdatera i alla fall nånting hit. Jag slängde precis in en lappskojs i ugnen. Alltså potatismos blandat ihop med stekt och kryddat maletkött (god god geggamoja). Egentligen ska väl rätten tillagas med pulled pork, ungefär. Vilket är en rätt som varit så trendig rätt länge att det är ett underverk att jag själv ännu inte prövat. Jag älskar ju att laga mat. Och baka.

sept-2014-final

Septembers träningskalender!

Turligt nog är mitt matnördande ofta kombinerat med mitt intresse för att röra på mej. Det var tungt att bli ensamstående mamma. En kombination av en tung och deppig vinter tillsammans med att prova mej fram bland olika ångestdämpande mediciner tills jag hittade rätt och att jag slutade amma bidrog till att jag gick upp 20 kg i vikt.

Men vet ni vad,- jag har gått ner hälften! Det känns fantastiskt bra. Just nu är jag väldigt engagerad i pop pilates. Ovan ser ni en bild på pågende blogilates kalender som jag följer. Har nån av er provat?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats