Besatt. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Besatt.

Hej kära blogg!

Imorse när jag vaknade kraxade jag till och lät som en pubertal tonårspojke. Rösten är nästan helt borta idag och jag lassar tappert in mera te med massa honung i. Nestina har gjort likadant som igår, bara velat mysa inne och sen bad hon själv om att få sova dagssömn. Hon har målat glassar minsann med vattenfärg på förmiddagen och spelat på sin ukulele. Hon är jätteduktig på att spela och sjunga, dansa och spexa.

Jag tänker mej ofta långt bort från min riktiga tillvaro och har alltid varit en stor drömmare. Igår hittade jag en annons med ett hus med två lägenheter man kan hyra. Och nu är jag helt besatt utav att drömma om den här bostaden. Den är pang mitt i centrum av Jakobstad och suveränt charmig med en äkta, gammal vedspis i köket. 

drömhem

Kakelugn, takbjälkar och trägolv. Vilken dröm!

Helst skulle jag bli lottomiljonär och köpa upp hela fastigheten, rusta upp en fenomenal innergård med trädgård och hundhage och antingen bo i ena bostaden och hyra ut den andra,- eller gå vuxenutbildningen till konditor och bygga om ena sidan av huset till mitt egna hembageri. Jag har länge haft en tanke om att starta ett helgbageri. Ååh, tänk om man hade en lite lucka ut mot gatan var kunderna får knacka på och köpa färska bröd och bullar om helgmorgnarna! 

Ja, ni hör ju. När jag väl fastnar inne i min fantasivärld så blir jag kvar där ett tag. Hoppas ni som läser har en riktigt skön lördag!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats