Sims bliss. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Sims bliss.

Min lilla dotter har däckat. Normalt sover hon inte dagssömn. I vanliga fall borde hon mellan frukost och lunch på en ledig dag definitivt ha krävt att vi går ut en stund. Men nån timme efter lunch vill hon fortfarande helst mysa i vardagsrummet, var hon lekt med klistermärken, sin teservis och tittat på askungen. Jag bar i väg med henne till sängen och efter en knapp minut sussade hon gott.

sims

Nån mer än jag som är excited över nästa sims version?

Jag hoppas verkligen att lillan inte kommer erfara samma halsont, som jag har. Hon verkar mest snuvig och seg. Själv har jag fruktansvärt ont i halsen, det känns som att det skrapar och är torrt allra längst bak, längst ner inuti. Mest känns det av när man ligger ner? Ska dricka ännu mer te, spela lite Sims 3 och sen mjuka upp kroppen med lite yoga och/eller pilates. Yay för hemmaträning!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats