Friday no groove. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Friday no groove.

God morgon kära bloggisar!

Jag försökte ett tag igår kväll att ta en selfie. Dessvärre är jag en total selfie katastrof. Få saker känns så obehagliga för mej som att få en kamera viftandes framför näsan. Det gäller också när jag själv håller i kameran. Min reaktion är alltid densamma,- jag kryper ihop till en liten boll, gör konstiga, krystande ansiktsgrimaser,  vänder ryggen till och rullar iväg.

277.8 477

Jag hittade den här bilden tagen för några veckor sedan istället. Den får duga.

Jag tycker ju själv när jag läser bloggar att jag vill veta hur den som skriver ser ut idag, och vad denne har på sej. Idag är jag och Nenne bara hemma. Jag är förkyld och vi har båda ont i halsen. Nu gäller det att softa och ha det skönt under denna tre dagar långa helg. För på måndag börjar jag jobba! Kvällsskifte blir det dessutom så det känns ordentligt spännande att sen hämta dottern väldigt sent från dagis efteråt…

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats