Hon är hemma! | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Hon är hemma!

Jag har en stödfamilj, som agerar barnvakt åt mej en gång i veckan eller varannan vecka. Idag hämtade min stödperson upp Nenne från sitt dagis. Så när jag kom hem satt jag i princip hela kvällningen och bara tog det lugnt. Jag läste färdigt en bok, drack mycket te med honung för att lindra min splitternya förkylning och saknade mitt gullegryn.

277.8 557

Förra helgens lördagsfrukost,- bananplättar, vattenmelon och gefilus juice.

Åh, så glad jag blev när jag för en stund sedan fick hem denna lilla sötnöt! Hon vill bara ha klänningar på sej sedan några månader tillbaka och tycker om att vara fin. Även nu när vi går och lägger oss ska hon ha sin rosa “tottaklänning” = sk. sovklänning på sej. Hon har alltså skilda dagklänningar och nattklänningar. Fniss.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats