しるし | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

しるし

Jag måste på direkten dela med mej utav denna vackra musik! Under föregående vinter upptäckte jag det japanska bandet Mr Children. Jag kommer alltid minnas hur jag i min utsatthet traskat i det finska vintermörkret med snöflingor fallande på kinderna skuffande fram Nenne i barnvagnen samtidigt som jag lyssnat på detta bands vackra låtar. Jag både grät tyst och kände mej vaggad till ro och upplyft samtidigt. Så den här låten bland annat är rätt betydelsefull och minnesrik för mej.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xXA5StMti8c[/youtube]

Hoppas bara nu att jag inte visar upp min mammasenila sida och postar något jag glömt att jag redan postat tidigare, hehe.

Tycker ni om att lyssna på utländsk musik, eller musik på andra språk? Berätta om ni har tips!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats