Oj! | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Oj!

Jag har hittat en ny blogg,- som innehåller mina bilder…! Ni kan ju gissa vem som är upphovshavare till den. Nä men vet ni vad. Jag tror alla mina privata bilder och tankar flyttar över till hemliga bloggen. Den nya som är lösenordsskyddad. Eftersom exet uppenbarligen är sjukligt besatt av mej och Nestina och jagar mej även över internätet, så är det väl det enda man kan göra.

Jag ska finurla lite ännu på omvandligen. Jag tror denna blogg blir mer av en matblogg, eller livsstilsblogg? Jag kan skriva mer om vad vi äter, dela recept och bara jag skulle komma igång med mera träning och motion kan jag ju skriva om den färden istället för den på insidan av mej. Lite bilder på shopping, hur jag lyckas med mina planterade frön och såna småsaker kan ju vara kvar här. Men inga bilder av min dotter eller vad vi annars gör och går igenom.

Jag tror det blir bäst så for now.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fanny

  Hej på dej! Vill gärna fortsätta följa dej,eftersom jag har följt dig och din dotters resa i snart ett år och tycker du bloggar så trevligt och ärligt. Ingen glansbild direkt och det gillar jag. 🙂

 2. Maria

  Bästa Jenny
  Har läst din blogg en tag nu och gillar den mycket! För att du skriver om vardagliga saker som sker i en småbarnsfamilj, ingen lyx och shopping. Som man får nog av på andra bloggar. Kom av en slump till din blogg via Odd´s blogg och jag är helt beroende av dina rader nu!
  Har själv två små barn så ser så mycket likhet hos dig som jag har. Hoppas jag får läsa vidare om Er vardag och vara med på Er resa i uppförsbacke som nedförsbacke! Hoppas det ordnar sig snart allt omkring dig…
  Kram Maria i södra Finland

Annons
stats