Borta idag. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Borta idag.

Hej kära bloggisar! Idag har vi varit borta hela dagen och fått genomgå äkta lyxbehandling av en fin vän. Vi fick skjuts, mat, mysa vid deras härliga hus och vackra trädgård och Nenne har lekt med två flickor. En underbar dag helt enkelt och fantastiskt avslut på den här veckan.

20130526-174049.jpg

Överlag har det varit en tio i topp vecka också. Måndag, tisdag och torsdag var Nenne hos dagmamman och vår rutin att vara inne på eftermiddagen och ute på kvällen känns stabil. Även om onsdag var en dag då jag var ganska skärrad, så hade jag ändå hela tiden med mej vår härliga familjearbetare som stöd så jag klarade mej. Fredag var vi själva och såna dagar behövs också, om än de är trevligare när de är få till antalet. Och nu lördag och söndag var vi bortbjudna. Riktigt bra!

Nenne sover och jag äter ärtsoppa. Det verkar som att man kan skippa hennes middagslur och istället börja åtnjuta tidiga kvällar för sej själv så småningom. Veckan framför oss ser ut att innehålla onsdag och torsdag hos dagmammman. Om jag reder upp lite grejer och lösa trådar imorgon så kanske Nenne och jag tar en dag på stan på tisdag och sen får vi se vad vi hittar på nästa helg. Jag tror jag får tillbaka min cykel då!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats