Lördagsgjort. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Lördagsgjort.

Hej på er! Det är inte sådär väldigt stor skillnad mellan dagarna när man är hemma med barn. Men det här är i alla fall vad vi hittat på denna lördagsafton. Jag var väl inte helt redo att ställa mej och kocka ihop en middag när vi kom hem från kalaset och Nenne sov sin lur. Då blev jag jätteglad när jag kom ihåg att jag tidigare i veckan inhandlat pelmeni och smetana. Så arma gott i kycklingbuljong med lite peppar på!

20130525-225358.jpg

Kreativ lösning: när mikron är sönder kan en liten kopp buljong räcka att värma en köttbulle.

Jättekul att Nenne gick med på att äta cirkus gurkus två stycken i alla fall. Sen fick jag henne att äta två leftover köttbullar och sörpla lite buljong också. Det är inte så lätt att truga i henne ok portioner, men de lär klara sej på det lilla de går med på att få i sej…

20130525-225607.jpg   20130525-225624.jpg

Sen har jag pedantat mej lite och vikt alla Nennes kläder fint i hennes klädskåp. Vi har fått ärva så mycket fina kläder och det är härligt. Hur mysig är vår säng förresten! God natt på er kära bloggisar, hoppas ni sover gott inatt!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats