Gåsmarch. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Gåsmarch.

Snart går vi iväg på kalas! Skönt det för lillan har från ögonblicket hon vaknade imorse bestämt sej för att vara överdrivet grinig och gråtig. Sällskap och kaffeservering är precis den kur vi båda behöver idag.

20130525-123846.jpg   20130525-123854.jpg

Vi ska promenera med vagnen tillsammans med min kusin, hennes pojkvän och vår mormor i rullstolen några kilometer hem till dem. Jag hoppas det kommer att gå bra, att mommo orkar och inte får kallt på vägen. Jag är så glad att hon finns och bor på andra sidan vägen (genom tunneln på bilden) från oss. Nu när det blev sommar hälsar vi på henne nästan varje dag.

20130525-123905.jpg

Man vill ju visa upp hur söt lillan är i sina små outfits varje dag liksom, hehe. Hon växer ändå ur dem så snabbt att det är lika bra att klä henne som en prinsessa varje dag, tycker jag. Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats