Ååh orange! | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Ååh orange!

Nu är vi hemma från kalaset. Jag fick såklart en stor blåsa mitt under foten av att gå 4 km i mina tunna, men snygga sandaler. Ett par enkla flipflops ligger högt på min önskelista nu.

Nenne fortsatte att vara grinig på kalaset, men hon lyckades också spela trummor, gunga, hoppa studsmatta och dricka tre omgångar med saft, samt pilla små karamellpastiller ur några kex. Jag är nöjd som hann dricka upp mitt kaffe.

20130525-162041.jpg

Min mommo var så nöjd, glad och söt och pigg hela tiden! Hon är en riktig hjälte och förebild för mej för när moffa dog var vi alla förkrossade och allra mest mommo förstås. Det gjorde ett stort intryck på mej hur hon dag efter dag under en lång tid bearbetade sina känslor öppet. Hon låtsades aldrig att allting är som vanligt, inte heller isolerade hon sej och stängde in sej från omvärlden.

Hon var istället samma gulliga momi, som ler och säjer hej men hon la alltid till att hon är lessen och saknar moffa. Hon blev också kreativ och började tillverka egna, fina halsband. Hon är en underbar kvinna som haft ett stort finger med i att forma de bästa minnena från min barndom. Jag tror också att det är därför som jag valde att som singelmamma bo och bygga upp ett nytt liv i just Larsmo. Här är tryggt, idylliskt och underbart.

20130525-161906.jpg   20130525-161917.jpg

Och titta! När vi kom hem har vår gårdskarl varit och satt upp en splitterny babygunga, som jag frågat honom om! Oj så glad Nenne kommer att bli över den när hon vaknar.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats