Tuff tjej! | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Tuff tjej!

Idag blev de många klädbytenas dag. Det beror väl mest på att vid lunch och middag fick Nenne styra och ställa själv med sin mugg. Följaktligen blev halva barnet nerspillt vid båda tillfällen.

1  3

Det konstiga med vädret de senaste 2-3 dagarna är att i skuggan och om det blåser så är det rentutav kallt. Men annars bränner solen på rätt ordentligt. Så tröjan skulle bort. Förresten! Vid frukosten idag sa Nenne för första gången någonsin en mening med två ord, istället för bara ett ord. Hon sa “socka bort!” Åh, så stolt jag blev!

4   6

En annan tröja mitt på dagen och en helt ny outfit på kvällen. Det blev många “första” idag. Första gången hon sa en tvåordsmening, första gången hon plockade blommor och på kvällen promenerade hon till butiken och tillbaka, istället för att åka vagn. Hon fick en chokladstång. 🙂

Ser ni förresten hur lång hon plötsligt blivit? När hände det!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlotta

    Jaa jag känner också igen mig och håller med Maria 🙂 Dessutom brukar jag tänka att kläder, det är en värdslig sak och det finns ju tvättmaskin! Klart ungarna ska få rulla i gräset, krypa i diket, dricka saft ur muggen (spilla ner både tröja o byxor) och hoppa i vattenpölar! Det är så det ska va när man är liten <3

  2. maria stratton

    jaa, jag känner igen mig i de många klädbytena! sommaren verkar vara en sån årstid när kläder ska bytas jämt! de klottar med vatten och sand etc, kryper och sitter i gräs och jord, äter massa klottigt (som vanligt) PLUS att man konstant ska reglera hur varma/svala kläder de ska ha på sig. suck! Fast jag föredrar nog ändå sommarens klädbyten framför vinterns lager-på-lager-klädsel anyday! 

Annons
stats