Maskroskrans. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Maskroskrans.

Nåja, nu har den lilla ätit klart sina, vad som för en vuxen ser ut som, några sparvtuggor. Men tydligen är de 6-7 skedarna hon går med på att äta tillräckligt för att hon ska klara sej fram till nästa måltid. Hon är för övrigt ett väldigt artigt småbarn, som när hon inte vill äta mera stiger upp i matstolen och säjer “tack tack”. Och då finns det inget som kan bända upp munnen på henne, annat än möjligen “snälla ta SISTA skeden så far vi ut och GUNGA sen”. Men sen är det stopp.

20130524-130116.jpg   20130524-130133.jpg

Sommarflickan plockar sina första blomknoppar.

Det finns fyra björkar mitt på gården som ger svalka och skugga åt sandlådan om förmiddagarna. Så då går det bra att vara ute. Samma sak efter middagen på kvällen. Men när hon vaknar från sin tupplur intas mellanmålet inomhus och jag tvingar henne tyvärr att vara inne 2-3 timmar, för att undvika det starkaste solljuset. Som tur finns det ju modellera, böcker, pussel, leksaker och städning (!) att ta till för att driva tiden framåt.

Vår förmiddag just idag gick i maskrosens tecken, som ni ser.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats