Vappen. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Vappen.

Glada Vappen på er kära bloggläsare! Det är konstigt hur mycket man kan missa när man under mesta delen av ens liv valt bort alkohol. Jag tror inte jag en enda gång varit med på ett “normalt” valborgsfirande. Valborg för mej betyder mormors munkar (“kraffsor” tuppkamsformade gamla munkar som ingen mera kommer ihåg), mammas mjöd, blåsa serpentiner över köksbordet och hänga upp ballonger hemma.

20130430-145905.jpg

En trött mami som undrar vart solen tagit vägen. Ute och inne…

Oberoende av årstid och helgdag har jag ju oftast varit och jobbat, liten skuldsatt knegare som jag ju är. Men sol, vår och studentmössa,- och grönt gräs. Det önskar jag mej på vappen. Jag får väl inte riktigt som jag vill i år. Men mjöd, det har jag.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats