Rööki. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Rööki.

Och precis när jag lagt mej fullt påklädd ovanpå sängen med en filt över huvudet och känner att nu gör jag slut med omvärlden ringer telefonen. Det var min lillebror som sa att han kommer på besök en stund. Oj, så glad jag blev. Så glad att jag också ville ta en cigarett med honom ute på den kalla och blåsiga verandan. Det är nog över två år sedan jag sist rökte en tobak. Visste ni att jag tycker om att feströka/socialröka och ofta drömmer om en egen vattenpipa? Jag har dock inte ännu kommit på någon bra strategi för hur jag skulle kunna ha en sådan i min ägo samtidigt som jag har barn. Rökning eller alkohol plus småbarn är ett stort NO NO för mej.

God

I fredags, dagen efter att jag varit till sjukhuset fick jag också plötsligt trevligt besök. Då var det en fin väninna som ringde på och pratade med mej och bad med mej. Hon kom också exakt i ett sånt ögonblick då jag verkligen funderade hur jag ska riktigt orka. Hur kommer det sej? För mej betyder det att någon där uppe ser mej och rycker ut när jag är svag.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats