Uteliv. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Uteliv.

Vi har varit ute hela dagen, typ 5 timmar. Det blev en lång promenad på över 7 km, gungat i babygunga och bildäcksgunga. Så har vi blåst såpbubblor och lunchat på verandan. Jag håller nog på att bli en riktig soldyrkare jag nu med. Det är ju så skönt att halvsova i solen att man knappt vet vad man ska ta sej till.

20130428-181310.jpg

Vår veranda är alltså ett väldigt stort plus. Ett minus med vår lägenhet är ju att det bara är ett sovrum. Men om man lyckades byta till en annan lägenhet på samma fastighet som har två sovrum men mista sin veranda… det skulle vara tråkigt.  Vi lär nog bo här ett ordentligt tag och dela på samma sovrum i alla fall. 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats