Svensk idioti. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Svensk idioti.

Jag har i brist på annat surfat in på Aftonbladet idag och blivit fly förbannad på DENNA artikel! Den handlar om en 31-årig kvinna från Elfenbenskusten som bott illegalt i Sverige sedan 2008. Hon gifte sej och bodde med sin mans bror och föräldrar i hemlandet. Familjen var muslimer och när de fick veta att hon är katolik dödade de hennes man, svågern våldtog henne och hon blev tillsagd att hon ska gifta sej med svågern och både hon och hennes lilla dotter ska könsstympas. Hon försökte hitta ett sätt att få dottern i säkerhet bort från familjen och genom bekantas bekanta hittade hon en man som lovade att ta hand om henne. Men hon såg henne aldrig mer och försökte förgäves under två års tid hitta henne.

111

Då flydde hon och åkte med ett lastfartyg till Göteborg, Sverige. En man på fartyget visste om att hon fanns där nere i lastutrymmet, så han gav henne mat ibland i utbyte mot sex. I december 2008 fann hon sej stå i hamnen i Göteborg i vinterkölden med bara en sommarklänning på kroppen och hade ingen aning om var hon fanns eller vart hon skulle ta vägen.

Nu vill migrationsverket att hon ska utvisas men hennes andra dotter, som är svensk medborgare, får stanna kvar. Vad i HELVETE är det för psykfel i huvudet på svenskarna! Hur kan de tro att man kan utvisa föräldern till en svensk medborgare?! Det är absurt och skulle aldrig hända i Finland.

222

Jag måste lugna ner mej lite här nu men jag planerar att skriva ett klagomål att mejla in till migrationsverket i Göteborg om detta ärende och lägga ut det här på bloggen så att alla som läser och vill kan kopiera brevet och skicka in till samma address.

Jag har skrivit ett mejl åt reportern som skrev artikeln på Aftonbladet och frågat om det är möjligt att komma i kontakt med kvinnan och flickan för jag skulle vilja hjälpa på något sätt. I så fall kanske vi kunde skicka brev/kort/samla in medel till något de kan behöva och skicka åt dem.

Jag klarar inte av att läsa sån här skit, förlåt, läsa om sån här extrem orättvisa och idioti och bara gå vidare med mitt liv och tycka att “ja oj oj vad det är synd om dom”, utan om det finns nånting som jag kan göra för att hjälpa så tänker jag göra det!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Markus Gustafsson

    Det är lite absurt att någon i Finland mejlar svenska myndigheter och klagar på att Sverige inte har en generös flyktinginvandring.

Annons
stats