Latis. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Latis.

Åh, jag har varit jättelat idag. Eller nåja, jag har nog plockat undan, dragit ett varv med dammsugaren och moppat golven. Men annars har jag bara varit en trött, innesittande liten fluga. Vad har ni gjort?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alexandra

  Barnen är superflunsiga så vi låg nerbäddade i soffan nästan hela dagen. Såg familjefilmer och åt korvsoppa som maken kokade. 

  1. jensku

   åh korvsoppa som är så gott! 😀 vad tråkigt att små sessorna varit sjuka, vi har sjukstuga här vi nu med.

 2. Michaela

  Jag har bara dammsugit och tycker att jag har varit jätteduktig. Sen har vi varit ute på isen med G i pulkan och gjort lite barnmat som jag fryst in. Ätit påskhäxornas godis har jag ju förstås också hunnit med.

  1. jensku

   jag tycker också det var duktigt av dej att dammsuga michaela! åh vad skönt att ni var ute på isen och vad “redit” av dej att orka laga storkok och frysa ner i portioner åt lilla G!

Annons
stats