29.03.2013 | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

29.03.2013

Ett väldigt sent morgoninlägg kommer här. Jag vaknade pigg som en ärta halv 9 men har på något konstigt sätt ändå dragit benen efter mej under hela mogonen. Långfredag idag minsann. Den där dagen då man som liten blev tvingad att sitta inne hela dagen och göra typ ingenting. Enbart därför ska jag nog rebelliskt dra fram dammsugaren, röja, byta lakan i sängen och gå en skön långpromenad i den gassande solen.

24 127

Jag är extremt duktig på att tappa den röda tråden och kommer först nu ihåg att det jag egentligen ville ha reda på med ett av mina tidigare inlägg om mat och sojakött var vilka maträtter ni kommer ihåg från barndomen? Och vad är standard kryddning när ni lagar mat? Jag använder mej mest av grillkrydda, lite salt (mitt herbamare örtsalt tog slut) och vitpeppar. När jag bodde med lillans pappa var det hot hot afrikansk chili och salt som gällde. I tonårens dagar tror jag det blev mycket dill och paprika, vilket låter konstigt nu idag…

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Världens godaste laxsoppa får du om du kokar grönsakerna och fisken som vanligt, sen i slutet lägger du i lite tomatpuré, creme fraishe och timjan. Nam! 

Annons
stats