Glader. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Glader.

Jag unnade mej själv något jag längtat efter länge idag,- ett par hörlurar. Jag valde väl dessa på grund av märket och dess funkiga image, antar jag. Jag lånade en sax inne på busstationen i Jeppis så jag genast på hemvägen skulle få hugga fram dem ur den hårda plastförpackningen. Sådana är onödigt ogenomträngbara förresten. Helt omöjligt att klösa, riva eller bita sej igenom.

20130328-183511.jpg

Jättebra ljud och tacksamt nog får man verkligen upp volymen ordentligt på dem. Stort plus för det! Så tipsade Wilma mej om något som verkar vara världens bästa app för att lyssna på musik från alla världens håll och kanter. TuneIn Radio heter den, alltså tune in, med ett stort i. Man skriver in ett sökord, som kan vara vadsomhelst, och får massa intressanta resultat. Jag lyssnade inledningsvis på en fransk radio som spelade P Square.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats