Memma. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Memma.

Jag tror jag har återhämtat mej nu från min senaste… vägspärr? krash? sammanbrott? Något. Därmed hoppas jag att imorgon blir just en sån där morgon då jag bara studsar rakt ur sängen och tjo och tjim flyger alla utspridda saker från golvet till sin rätta plats och efter 22 minuter med dammsugare, klorputs, skurmopp och tvättkorgen flygande i högsta hugg är här rent och fint igen.

20130228-224314.jpg

Lillan smakade memma idag, och tyckte om det! Hon tog flera skedar. Sedan på kvällen bakade jag världens ljuvligaste muffins. Recept hittade jag HÄR! Ni kan ju tro att jag slappnade av och njöt när jag stod och rörde med min nya, fina, citrongula slickepott i citron&vallmosmeten. Och när jag hällde fruktsirap gjord på citronsaft och socker från min supersöta, nya, rosa emaljkastrull över de nygräddade muffinsen. Åh så härligt!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats