Buhu. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Buhu.

Men buhu. Jag mår så jävla dåligt idag att det är helt ofattbart. Tur att jag startat igång med att se en  för mej helt ny serie,- Modern Family. Har ni sett den? Hjälp jag DOG när den homosexuelle pappan gjorde grand entré för sin mans familj och visade upp deras vietnamesiska adoptivdotter bärandes en lång, fladdrig kimono, med en spotlight på dottern till musiken av Lejonkungen! Plötsligt skrattar man sej igenom vemodet. Jag tycker all min deppighet och ångest också kan ta och dö, så man kan börja njuta av livet och min egen fina dotter.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cattis

    Har du inget “nödnummer” till din terapeut eller annan jourande psycholog då det blir jobbigare än vanligt och du behöver stöd? Tror absolut du är på väg i rätt riktning och det gäller nog bara att kämpa på. Sen har du ju någon att kämpa för också.

Annons
stats