Armt. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Armt.

Jag raderade min gamla e-post address, och förlorade således en hel del sparade filer och kontakter, till förmån för en ny address. Ni kan ju tro att jag blev så lagom glad när jag i fredags ändå fick ett mejl från lillans pappa. Han berättade att han trots facebook blockeringen har ett till konto på fb och eftersom jag inte är tillräckligt paranoid, eller tekniskt suave för att hemlighålla min nya e-post address där, har han alltså hittat den.

Jag gick inte ut vare sej lördag eller söndag med lillan och har varit försatt i ett delvist paralyserat tillstånd ända sedan detta. Förstås efter några dagar svarar jag och det slutar som vanligt med en hord av mejl där vi som vanligt förolämpar och skäller på varann.

Jag har bytt min telefonnummer pinsamt många gånger och det är omständigt om jag på nytt måste byta e-post. Varför raderar du inte bara hans mail? Du behöver ju inte läsa dom, tänker ni kanske. Jo, det första mejlet var raderat i några dagar, men sedan fiskade jag ändå fram det, läste och svarade.

Jag läser en bok skriven av en personlig coach. Den heter något i stil med “Bryt ihop och kom igen”. I det första kapitlet lärde jag mej att tråkiga saker i livet kan leda till att man blir ledsen, arg, frustrerad, rädd, deprimerad och får ångest. Dom beskrivningarna stämmer alla in på mej.

Vidare delas orsaker som föranleder dessa tillstånd in i motstånd, konflikt och sorg. Sedan går författaren mer in i detalj och beskriver dessa olika tre. Och jag ser redan att alla tre passar in på mej. Motstånd är när något i livet inte blir som man hade tänkt. Stämmer. Konflikt kan vara en inre konflikt inom sej själv men också en konflikt med någon annan. Jag upplever båda till en extrem grad. Och sorg kan man känna efter en separation. Så det upplever jag med.

Usch, jag kan inte skriva mer. Jag är så arg och upprörd.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats