Söndag. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Söndag.

Glad söndag bloggläsare! Hmm, känns som att jag har extremt lite att säga eller skriva och det kan ju bero på att jag gör extremt lite. Solen skiner ute och man borde gå ut men energin finns inte. Ej heller till att städa och det ser ut som ett slagfält här hemma. Det sista jag önskar mej just nu är oväntat besök!

24 103

Men ingen panik. Så småningom sjunker det in, många gånger om, allt man gått igenom under de senaste två åren. Och det får ta sin tid. Om man bygger muskler på kroppen genom att träna sej svettig på gymet så byggs de mentala musklerna på motsatt sätt,- genom att bara ta det lugnt. Och låta det ta sin tid.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats