Aperitif. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Aperitif.

Visste ni att i Frankrike finns det ett smart sätt att socialisera sej, samt fyndigt knep att orka vänta på att få sin middag, som kallas aperitif? Det är alltså en liten snaps med tilltugg som man tar runt klockan 18.00 på kvällen, innan det blir middag kl 20.00. Aperitifen är den perfekta tidpunkten att ha gäster. De vet att de sedan bör avlägsna sej i tid till middagen, såvida de inte blir inbjudna att stanna.

20130224-201547.jpg

I fredags köpte jag oliver och en rökt ost för att jag ville ha lite mysigt småplock att gotta på till helgen. Men det blev först idag som jag ställde i ordning den. Jag trodde nämligen att jag blir väl ändå ensam om att äta detta. Men jag hade fel! Lillan tyckte också det var gott! 

20130224-201555.jpg   20130224-201604.jpg

Vattenmelon på getost, oliver med rökt ost och saftig cantaloupe melon. Nam nam! Efteråt hittade Nenne en trasa som hon kom och skulle torka mej med. “Tocka tockaa”, sa hon viktigt och torkade mammas kinder och axlar. Vilken duktig tjej jag har!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats