Bom dia. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Bom dia.

God morgon bloggisar! Hjälp vad jag behöver städa idag. Hemma är ett bombnedslag. Till tvättstugan ska vi också. Usch så uppjagad jag var igår. Men en viktig sak kom jag fram till igår,- igen. Och det är att sluta ha kontakt med lillans pappa. Jag ramlar alltid tillbaka i samma hål ungefär, att vi har kontakt en vecka och först verkar det så jättebra men det slutar alltid med en krash. Hur många gånger och under hur många månader har jag försökt bryta med honom? Hur länge som helst. Men jag måste sluta en gång för alla. Jag skadar bara mej själv.

24 089

Nåja, nu frukost med lillan! Sen röja och tvätta lite. Jag blir SÅ glad för era kommentarer! Tusen tack gullungar, jag skrev svar på dem igår.

På eftermiddagen kommer vår familjearbetare med en blankett åt mej att fylla i, som hon sedan lämnar in åt mej också. Hon besökte oss de två senaste dagarna och sa att jag akut behöver avlastning med lillan för att må bättre. Sen hittade hon en dagmamma nära oss där det finns en till ettårig flicka om dagarna, och tre andra barn.

Vi beslöt att under de veckor eller månader som jag ändå är sjukskriven och erhåller ersättning har jag råd att undvara hemvårdsstödet och ha lillan hos dagmamma några timmar om dagen, några dagar i veckan, och ekonomin går ändå ihop. Så om ca två veckor ska vi prova på det. Jag ser det som en tillfällig lösning för några månader så jag snabbare kan satsa på mej själv och börja må och fungera bättre.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats