Pinsamt. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Pinsamt.

Jag DÖÖÖÖR!! Jag satt precis med byxorna nere på toaletten med lillan som gallskriker och gnäller allt vad hon orkar. Mamma får inte gå iväg och göra sina behov, fastän dörren är öppen är det ändå orättvist, tycker lillan. Trött mami ropar “TYST nån gång med dej!” precis när det ringer på dörren. En gravid kvinna plus man står där i beredskap att köpa bort vår oanvända pinnsäng, som varken lillan eller jag vill sova i. De hörde!

pinsamt

Hjälp så pinsamt! Jag skämdes som en hund och försökte skoja bort det hela. Det stackars paret utanför såg ganska paffa ut men kvinnan smålog nog lite grann medans hennes man var väldigt snabb med att bära ut deras nya barnsäng.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats