Hoi sin. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Hoi sin.

Idag var åter en lugn och bra dag. På utsidan är allt lugnt och bra men på insidan stormar det. Jag tänker mycket på allt jag gått igenom under 2012 och allt jag hoppas kunna åstadkomma under 2013. Det skulle vara roligt att göra en årssummering, men den skulle låta så väldigt negativ och ledsam. Jag tänkte därför att jag kan väl dra en kort summering men sedan skilt för sej hitta en bild från varje månad av något som var trevligt. Så det blir två olika summeringar, den bistra sanningen i ord men lite lättare i bild var för sej.

Risken är dock att vi får se 12 bilder av kaffe med mjölk. Nånej, såklart hittar jag i mina arkiv både det ena och det andra som är trevligt. Fastän det har varit ett tungt år är det ju också lillans första levnadsår. Och hon är ju det bästa som någonsin hänt mej!

30 002

Jag fortsätter med asiatiskt mat. Idag fräste jag kyckling i lite smör, vatten och sojasås och satte att svalna på ett fat. Sedan fräste jag kokta äggnudlar med haricot verts i lite olja i samma panna och tillsatte två teskedar hoi sin sås och kycklingen till sist. Efter att jag tagit bilden kom jag på att toppa med solrosfrön. Resultatet var mördande gott. 

Lillan fick också kycklingbitar, tricolore pastasnäckor, kokt morot och ärtor. Hon åt i alla fall några munsbitar, den lilla. 

Under dagen har jag plockat undan, dammsugit, diskat och sen fick lillan åka i sin pulka ett varv ute i kvällsmörkret. Vi hälsade på min mormor på andra sidan vägen, vilket alltid är trevligt. Nestina älskar pulkan! “Pukka pukka”, säjer hon och ler stort när vi åker iväg.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats