Annandagen. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Annandagen.

Just nu känner jag mej ganska ordentligt nöjd som orkat städa, tvätta, diska, dammsuga, skura och bära ut en massa sopor, kartong och tidningspapper. Julafton var en fullspäckad dag och att bara vara hemma och vila upp sej på juldagen och idag, annandagen känns helt rätt.

25 004

Småbarnsomelett och lillans favorit,- broccoli!

Imorgon kommer troligtvis min syster, hennes pojkvän och min bror och plockar upp mej och Nenne och åker till Kokkola på mellandagsrean. Jag skulle behöva några tights och tröjor. Lillan kunde behöva en kofta eller två, hon med. Men framför allt blir det jättekul att komma ut och träffa folk. Det tycker hon om!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats