Knepigt. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Knepigt.

En knepig sak är att vara vaken på natten och hungrig efter julafton. En middag, en lunch och en till middag som alla bestod av julbordets varierande läckerheter lämnar föga inspiration till annan mat. Det är nog bara i egenskap av amningsmaskin som jag någonsin varit hungrig men saknat aptit på något att äta. Men efter att ha suttit vaken några timmar blev det en smörgås och yoghurt som säkerställde att jag ytterligare skulle fortsätta funktionera som mjölkningsapparat.

24 008

Min fina marsipangris, som jag själv knåpat ihop.

Så vi sov båda länge idag. Det var en jättefin dag igår! Vi blev hämtade av min kusin, som skjutsade oss till min ena moster att träffa hela min mammas sida av släkten. Efter nästan tre timmar där med julmat, kaffe och tårta skjutsade min mamma oss hem till mina föräldrar i Ytterjeppo. Där spenderade vi eftermiddagen med grötkok, Kalle Ankas Jul och mera mat och kaffe. Sen åkte vi alla till farmors och farfars lägenhet i Nykarleby på kvällen. Och sen skjutsade min pappa hem mej och Nestina till Larsmo.

24 169

Nenne sov båda turerna i bilen och var väldigt glad och nöjd hos alla släktingar under alla skeden av dagen. Och ni kan tro att hon var lycklig över sin fina, röda pulka och mjuka, vita pläd när vi kom hem!

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats