Pepparkakshelvete. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Pepparkakshelvete.

Hejsan kära bloggisar! Nu är det nära till jul. Det var därför väldigt trevligt att ha min syster Jessica och min bror Jim på besök några timmar på kvällen. Och en småkusin/syssling till oss som kallas Perra tittade in på en kaffe och lite saffranskaka en stund. Henne tyckte Nenne mycket om.

23 095

Tassiga var vi som trodde att man utan varken mått, planering eller ens raka kanter kan lätt fixa ihop ett pepparkakshus. Nepp det går inte, kan jag tala om.

23 079

God, god julmat åt vi! Mysfaktor extra hög. Ett litet minus för att jag satte en glasform på en het stekplatta och den exploderade, dock. Men tack vare det har jag ju dammsugat och skurit golvet väldigt rent inför julafton.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats