Världens undergång? | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Världens undergång?

Tänk, där satt de små indianerna och fnissade våldsamt, rökte gräs och tyckte att detta blir världens bästa PRANK någonsin! Och så skrev de att detta datum långt fram i världshistorien DÖR ni. Hahahaha.

Hur kul som helst! Om det faktiskt hade varit världens undergång skulle min dotters lilla “modellkarriär” ha blivit såhär lång i alla fall:

005   006

I Nigeria är dessa bilder tagna. Hon var fyra månader gammal. Ett bra bevis på hur väldigt bråttomt hon alltid haft till att lära sej stå.

12 092   12 098

Såhär fin, men allvarlig, var hon på sin ettårsfotografering häromveckan. Åh, snälla berätta ni vilken av dessa två ni tycker är bättre? Jag har stor beslutsångest. (Jag får väl inte helt lagligt posta dessa bilder, men har gjort det i alla fall för jag kommer att ta båda oberoende och ännu två till åt mej själv. Men måste bestämma mej för en som jag ger åt andra släktingar som vill ha).

IMG_4164   IMG_4275

Och tidigare idag var hon såhär fin, lilla proffsgurkan min! Nu när hon modellat hela tre gånger i sitt lilla liv är det sammanlagt mer än jag någonsin gjort. Ettårsfoton och studentfoton har jag tagit.

Men nästa år, kanske redan till sommaren, vill jag gärna ta fina bilder på henne och mej tillsammans. Det blir ju jättekul att kunna sätta upp familjefoton hemma och sedan spara som minnen! Så lite längre lär nog hennes modellande ännu få gå.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlotta

    Hon är så fin på alla bilderna! Det är nog lite svårt med proffsfotografering, inte alls säkert barnen än på rätt humör när det är dags att ta bilderna…och alltid är man missnöjd med något (så funkar jag iaf).
    Men ta du den högra bilden till släktingarna! Nog tror jag också du får posta bilderna bara du anger vem som är fotograf och inte försöker ta bort märkningen på dem.

Annons
stats