Lugn jul. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Lugn jul.

Åh, visst fina pepparkakshus! Denna jul är kanske den sista för mej då jag inte gör så väldigt mycket. Nästan ingenting, egentligen. Inga julkort har jag skickat ut och inga klappar har jag handlat och paketerat in. 

1

Det är inte direkt ekonomiskt möjligt för mej att göra något heller. Som tur är lillan också för liten för att förstå vad julen kan tänkas gå ut på. Men nästa år, då blir det i alla fall gran, ljus och pepparkakor. Och julklappar.

20 001

Och sedan kommer tjugo år av bestämda regler och bestämmelser och all världens pysslande, handlande och bakande, som hon kommer att förvänta sej och njuta av. Det blir ju kul. Men tills dess tar vi det bara lugnt.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats