Lunka på. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Lunka på.

Här tultar hon modigt på den lilla, i matbutiken igår kväll. Ända sen vi fick snö, för ca tre veckor sedan har jag varit riktigt dålig på att ta mej utomhus med lillan. Vi kommer oss bara till matbutiken och tillbaka, ungefär. Men idag har vi i alla fall varit ute på en vagnpromenad. Det var ganska tungt att skuffa vagnen genom snön, men motion och frisk luft måste man ju få året runt!

19 003

Det här kommer att låta riktigt töntigt men det verkar som att min pyttiga 8-minuters hemmagymnastik häromdagen var tillräckligt för att jag skulle skada mej. Det har bränt i vadmuskelrna konstant i tre dygn nu. När jag vaknar på morgon går jag först dubbelvikt ett par minuter innan det alls går att räta ut benen ordentligt. Jag tror jag fick en liten muskelinflammation eller något. Hehe. Så kan det gå. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats