Monday glory. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Monday glory.

Nämen oj så jag blir jätteglad när ni kommenterar här i bloggen! Jag läser och myser åt alla kommentarer och svarar alltid, ibland först efter några dagar, men ändå. Jätteglad blir jag över de råd jag får om barnmat etc. Nu ser jag att någon kommenterat och frågat hur vår helg har varit. Jag kan skriva som svar hit att det har varit en väldigt lugn helg. 

16 010

Bröderna Titus och Totte poserar.

På lördagen fick vi träffa min systers pojkvän då de kom på besök. De tog oss också till Strandis på en kopp kaffe, det var trevligt! På söndag skulle vi ha fått skjuts till baptistkyrkan att äta tomtegröt av en trevlig tant, som bor i samma hus. Kvart över tie ringde hon på, men då låg vi ännu döda och tröga i sängen, och orkade inte alls stiga upp. Så det känner jag mej ganska skamsen för. Synd också, för vi borde komma oss ut mer ofta.

Det går fortfarande dåligt med det där att stiga upp på morgon och somna på kvällen. Lillan somnar 22-tiden och sover tolv timmar. Men sedan vi slutat med babygröt och jag försöker ge henne riktig mat framom barnmatsburkar, så vill hon amma ännu mer på natten. Varannan eller tredje timme skriker hon och vill amma. Det är ganska tungt och gör mej mer slö och tröttis. Stackarn får kanske inte i sej tillräckligt av den riktiga maten nu mer.

Men vi jobbar på det!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats