Tråkglädje. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Tråkglädje.

Min förhoppning om att efter nyåret börja studera på distans nu efter ett telefonsamtal och lite nätsurf har börjat kännas mera konkret. Fast jag lyckades inte få tag på någon på studentexamensnämnden ännu som kan ge mej min matrikelnummer, så jag får skickat in min ansökan till kurserna jag vill gå.

Konstigt det, för jag pratade med minst tre olika damer som satt i växeln. Var alla kontorsanställda damer på exkursion hela dagen? Imorgon ska jag tvinga någon att hjälpa mej i alla fall.

28 044

Märkligt hur en sån till synes tråkig och lång lista över kurslitteratur kan så markant förhöja mitt mentala välmående!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats