A girls room! | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

A girls room!

Nu i de senare säsongerna av underbara familjeserien Full House har de yngre flickornas rum fått ett otroligt ansiktslyft. Förutom de vita frillorna på gardinerna, ränderna på stolsdynor och sängöverkast samt den spräckliga bården mitt i väggen så är allt perfekt. Ja, inga hattar på väggen heller, tack. Men de flickiga möblerna, kombinationen mellan turkost och rosa med vita möbler är underbart!

27 001 (2)   26 003

Tänk, en vacker dag får jag inreda ett fantastiskt flickrum åt Nenne. Oj vad kul det ska bli! Hon kommer definitivt att få ett rum med mycket färg och personlighet. Verkligen ingenting pastelligt, beige eller något taget rakt ur en ikea katalog. Vill hon själv måla på väggen får hon gärna det med. Det är ju bara att måla över sen.

images (2)

images (1)   images

Men de närmsta åren kommer vi fortsätta bo i vår gulliga lägenhet med bara ett sovrum i Larsmo. Vi ryms bra att samsova i vår 180 cm breda säng tills vidare. Det är säkert mysigt för henne att få vara nära mamma de första åren. Mysigt för mej med. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats