Natthäng. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Natthäng.

Det är mitt i natten och jag är uppe, som vanligt. Det är svårt att somna på kvällarna. Jag tampas med mycket ångestkänslor, en del panikattacker och jag bryter i regel ner i ett fullt nervöst sammanbrott varje gång jag PMS:ar. Det tar ofta länge att natta lillan och kräver många godnattsånger och långa, och flera amningsturer. Blir till sist illamående och måste upp för att äta. Te dricker jag för att lugna ner mej själv.

Vi ställde oss att sova 21-tiden och cirkus gurkus två timmar senare sov hon. Lägenheten var ett bombnedslag så jag städade undan, diskade och stekte en snabb omelett på några skivor kalkonpålägg och äggvitor.

26 018   26 019

Lillan var ganska duktig idag när jag lät henne öva sin skedteknik! Men det är omöjligt fortfarande att låta henne få handskas med en tallrik. De ska alltid kastas upp och ner, enligt henne. Jag ska bara titta lite till på Full House och mysa framför mitt röda bordsljus. Sen kryper jag till kojs bredvid världens gosigaste baby. Godnatt bloggisar!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats