Hålet. | Jenskus mammablogg.

Jenskus mammablogg.

Annons

Hålet.

Idag är en såndär dag för mej då jag bara vill gräva ner mej i ett litet hål och ligga ihopkurad i mitt eget mörker, långt bort från omvärldens beskådan. Ingen mjölk att ha i morgonkaffet, kattmaten slut, babymatburkarna slut och wc-pappret slut. Så vi gick till butiken att handla. Jag köpte med mej en för dagen ytterst lämplig lunch bestående av ett paket mozzarellapinnar och en burk havreglass.

Jag svarade inte i telefonen när familjedagvårdaren ringde och när hon sen knackade på vår dörr kastade jag ut henne mer eller mindre med orden “jag vill ingenting idag, bara vara ifred”. Det var meningen att hon skulle ha skjutsat mej på terapi idag. Jag både vill och behöver träffa min terapeut men orkar inte. Inte ringde jag henne heller för att avboka, be om ursäkt eller boka om. 

Räkningarna från denna och förra månaden ligger i en hög på skrivbordet och jag går nästan i en cirkel runt för att undvika se på dem. Jag vet ändå att ekonomin har krashat och jag måste inom det snaraste boka en tid med skuldrådgivningen om en personlig skuldsanering. Då kommer jag mista bostaden jag äger och få en kreditstörning på minst 5 år. Kanske bli tvungen att betala för det senare, jag vet inte.

Lillans pappa har skickat fler meddelanden med förolämpningar, hot om hur han ska ta lillan ifrån mej och skadeglada nyheter om att nu har han världens roligaste sexliv med en kvinna mycket bättre än mej.

Jag mår så psykiskt illa att jag får ont i magen, blir yr och tror att jag ska börja spy. Men jag äter min glass, dricker mitt kaffe med för mycket mjölk, plöjer vidare igenom Kardashian serien och leker med lillan mellan varven. Imorgon tar jag nya tag med allt vad hårtvätt, plocka undan leksaker, tampas med det eviga diskberget och ringa samtal för att reda upp mitt lilla liv heter. Imorgon, inte idag.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats